en-Mit tegyél, ha szerinted jogtalanul bírságol meg a hatóság?

25/07/2019

Az évek hosszú sora alatt több száz jogosulatlanul kiszabott bírságot láttunk, ezeket meg is fellebbeztük és 98 %-os sikerrátával meg is nyertük, és a jogtalanul kiszabott bírság összegek visszafizetésre is kerültek.

Sikeres ügyeinkről, és egyéb esettanulmányokról megnézheted youtube csatornánkon a készült videókat, ITT!

De mit is tegyél, ha jogtalannak érzed a bírságot? Vagy van olyan kérdésed mely tisztázásra szorul?

Ha tanácsadásra van szükséged, akkor írd le a kérdésed, és küld el részünkre az info@tachocenter.hu e-mail címre! A kérdést megnézzük, és válasz e-mailben megjelöljük a tanácsadói díjat. Amennyiben ezt elfogadod, díjbekérőt küldünk részedre, és ha átutalod a díjat, és vissza küldöd e-mailben az utalási igazolást, akkor elkészítjük írásos válaszunkat, amit rövid határidővel megküldünk részedre elektronikusan.

Ha jogtalan bírság kapcsán keresnél minket, akkor az eset körülményeit, a keletkezett összes iratot, és a digitális tachográf kártyád letöltésének file-át küld meg szintén az info@tachocenter.hu e-mail címre. Válasz e-mailben küldünk egy díjbekérőt, 10.000 Ft+áfa összegről, mely az iratok áttekintését, és a véleményezés költsége. Amint válasz e-mailben megküldöd az utalási igazolást elkezdjük a munkát. Ha a bírság mégis jogos lenne azt írásban közöljük veled. Amennyiben a bírság tényleg jogtalan akkor közölni fogjuk a további teendőket a fellebbezéssel kapcsolatban, és a várható munkadíj összegéről, és az esetleges fordítási díjról. Ezen összegbe természetesen már beszámítjuk a korábban átutalásra került 10.000 Ft+áfa összeget.

Amennyiben a fellebbezés sikerre vezet, úgy van még sikerdíjunk is, ami a bírság csökkentés mértékének a 15 %-a, melyet az eljárás végén számlázunk ki.

Amennyiben segítségedre lehetünk, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@tachocenter.hu e-mail címen, vagy a +36307586776-es telefonszámon!

"Tacho Center, Iránytű a fuvarozásban!"