Maga a biztonság!

1.000.000 okot tudnék mondani, hogy mért van erre szükséged, de itt van néhány!

Több sofőr és szállítmányozói fórum, csoport tagja vagyok! Folyamatosan figyelem a cégek és a sofőrök problémáit, és mindig arra törekszem, és törekedni fogok, hogy megoldást találjunk számukra! Pontosan tudom, hogy minden problémára nem lehet találni, de törekszem rá! Észre vettem, hogy visszatérő probléma, a nyugdíj, baleset, megtakarítás és a munkából kiesés kérdése a sofőröknél! A cégeknél, mindig is fontos kérdés volt a biztosítások, mint a CMR, BÁF, anyagi garancia, flotta, és céges felelősség biztosítások! De ez miért is fontos egy cég vagy sofőr számára?

Mint tudjuk, a legtöbb sofőr sajnos minimálbérre van bejelentve, mint munkavállaló. Ebből adódóan, ha betegség vagy baleset éri, a táppénz, ami megilleti, jóval alacsonyabb, mint a jelenlegi fizetése. Erre jelent megoldást az élet- és baleset biztosítás. Ezen biztosítási termékbe sok mindent bele lehet tenni. Mint a külföldi kórházi ellátás költségének fedezését, mint az ilyenkor munkából való esetleges kiesésé fedezését. A különböző baleseti esetekre az általad meghatározott összegek kifizetése történik. Ezen kívül egy jó utasbiztosítás fedezi az esetleges mentési, külföldi ellátási, haza szállítási költségeket is. De ha a legrosszabbat nézzük, akkor a balesti haláleset miatt is több fajta biztosítási összeget kaphat meg a hátra maradt család, és a temetési költségek fedezése is egy opció lehet. Mint sajnos tudjuk sok munkáltató, semmilyen élet- és balesetbiztosítást sem köt munkavállalóira, így a nehéz helyzetben magára maradhat egy idegen országban a sofőr, de ezen, biztosítással ez ki küszöbölhető.

De mit is tud a speciálisan fuvarozó cégeknek és sofőrjeiknek kínált biztosítás?

Ajánlott termék: Driver utasbiztosítás

Miért válassza ezt a terméket?

  • Hivatásos teherautó- vagy busz-sofőrök részére
  • Egész évre, alkalmanként legfeljebb 60 napos utazásokra
  • Helyettes utazási költségeinek megtérítése betegség vagy baleset esetén
  • Teljes körű baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
  • 24 órás telefonos segítségnyújtás
  • Igény szerint választható, három szintű fedezet

Kinek ajánljuk?

Azoknak a közúti fuvarozóknak, akik évente többször, alkalmanként legfeljebb 60 napig utaznak Európában. 

Az általunk kínált biztosítás az utasbiztosítások szakértőjétől, Magyarország egyetlen utasbiztosításokra szakosodott biztosítója. Sok évtizedes tudásu, stabil pénzügyi és piacvezető tulajdonosi hátterük garantálja termékek és szolgáltatások kimagasló színvonalát, valamint a gyors és szakszerű segítségnyújtást és kárrendezést. 

Ezen biztosítást megkötheti maga a sofőr is több konstrukcióban. Vagy a cég minden járművére, így mindig az éppen a járművet vezető személy lesz a biztosított.

Ezen kívül amennyiben munkaadóként fontos cége megítélése munkaadói szemmel, vonzóbbá teheti, ha sofőrjeire köt egy kollektív biztosítást. Vagy felül vizsgáltatja, CMR, BÁF biztosításait, anyagi garancia fedezeteinek szerződését, mivel az évek alatt sokkal jobb konstrukciók, és jobb termékek alakultak ki ezen a területen, mint szolgáltatási körben, mint árban.

Ide sorolhatóak, az esetleges céges felelősség biztosítások is, valamint járműveinek teljes körű flotta biztosítása is. Ezen tények birtokában mondjuk, hogy mindenképpen megér egy konzultációt a biztosítások felülvizsgálata, vagy egy ajánlatkérés, vagy egyeztetés egy profi tanácsadóval. De a Tacho Center Kft.-nek van ezeken kívül számos más terméke is, ezekről a www.tachocenter.hu oldalon tud tájékozódni, keresse biztosítási ügyben Kis-Petik Ferenc ügyvezetőt a +36307586776-os számon vagy a biztositas@tachocenter.hu e-mail címen. De amennyiben kitölti űrlapunkat és beküldi akkor kapcsolattartóink felveszik Önnel a kapcsolatot, és egyeztetnek Önnel!