tc ASSISTANCE - SZAKMAI TANÁCSADÁS FELSŐFOKON

Minden vállalkozás működése során akadnak kérdések, problémák, amik akadályként gördülnek a cégek elé, megakadályozva a zökkenőmentes, bírság mentes működésüket, főleg a szállítmányozás terén.

A siker sokszor apróságokon múlik, ne engedd meg magadnak a hibalehetőséget, válaszd 24 órás szolgáltatásunkat és védd meg céged a felesleges kiadásoktól.

Tisztában vagyunk azzal, hogy sok hozzánk hasonló cég foglalkozik szállítmányozási (561/2006/EK rendelet, AETR egyezmény stb.) tanácsadással. De mi tapasztalatunkat, és sikereinket a hatóságokkal szemben nem csak Magyarországon szereztük, hanem minden EU-s és EU-n kívüli országban, ahol be kell tartani a vezetési- és pihenőidőket.

Valamint egyedülálló módon anyagi garanciát merünk tanácsadásunkra vállalni. De mit is jelent ez? Ha a tanácsadásunkkal kapcsolatban mégis bírságot kapsz, pedig mindent úgy csináltál ahogy javasoltuk, és kimerítettük az összes jogorvoslati lehetőséget, és mégis a hatóság, bírság kiszabás mellett dönt, úgy a bírság összegét kifizetjük céged helyett.

De engedd meg, hogy elmondjak el egy kis történetet, ami ez év márciusában történt. Partnerünk egy személyszállító cég, és éppen Brüsszelbe vitt egy csoportot. A hatóság kontroll alá vonta. A sofőr vezetési- és pihenőideje rendben volt, nem volt hibája, a pihenőkről a kézi adatbevitelt is elkészítette. Ennek ellenére az ellenőr a heti pihenőidők igazolására a már 2015.07.28-án megszűnt tevékenység igazolólapot követelte, mindezt 23 óra körüli időben. Partnerünk sofőrje ekkor felhívott minket, mivel mi az ügyfeleknek 24 órás szolgáltatást tudunk prezentálni. Kolléganőm, angolul közölte az ellenőrrel a jogszabály, és cikkely számot, hogy mi alapján nem követelheti ezt a sofőrtől. Az ellenőr még csak nem is hallott ezen jogszabályról, pedig Brüsszelben hozták. Miután több mint 1 órán keresztül az általunk mondott jogszabályt bűvölte az ellenőr, dühösen visszaadta a sofőr iratait, és nem szabta ki az induló 1.500 €-s bírságot, mivel nem volt jogalapja.

Partnerünk, szolgáltatásunknak és a közbenjárásunknak köszönhetően nem kapott 1.500 € bírságot, mindezt este 23 órakor.

Mutass még egy céget, aki ezt meg teszi neked? Ezt szolgáltatásként vállalja? Valamint még anyagi garanciát is mer vállalni? Szerintem nem nagyon fogsz tudni! Ezen cég egy kontroll alatt többet spórolt meg általunk mint a 6 havi előfizetési díja. Ezen szerintem érdemes elgondolkodni!

A közös együtt működés reményben várjuk megkeresésed elérhetőségeink bármelyikén. Bátran kérj információt, árajánlatot, és válaszd hosszú távú szerződés keretein belül, havidíjas rendszerben állandó tanácsadói szolgáltatásunkat!

Ne feledd! Tacho Center - Iránytű a fuvarozásban! 

Kérj árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével:

Az ÁSZF és az adatkezelési tájékoztatót, és szabályzatot az Impresszumban, tudod megtekinteni!