Partner program

Ön már Tacho Center Partner?

A legjobb döntés volt az Ön részéről, hogy szerződött velünk, és minket választott, hiszen akkor már tudja milyen szakmai tudásbázis áll rendelkezésedre és segítségére a mindennapokban.

Most egy új lehetőséget kínálunk Önnek és partnercégeinek!

Hosszú távú célunk, hogy az ország minden régiójában jelen legyünk és lehetőséget, segítséget adjunk a kisebb és nagyobb vállalkozásoknak egyaránt arra, hogy teljeskörű, naprakész információkkal a birtokukban, BIZTONSÁGOSAN tudják irányítani vállalati rendszereiket.

Számos újítást vezetünk be jelenleg és a közeljövőben egyaránt, amelyek még hatékonyabb munkát tesznek lehetővé.

Kedves Cégvezetőink, Ügyintézőink és Sofőrjeink!

Amennyiben vannak olyan barátai, ismerősei, üzleti partnerei, akiket érdekelhetnek a Tacho Center szolgáltatásai, kérjük segítse tájékozódásunkat azzal, hogy továbbajánlja vállalkozásunkat.

Természetesen nem leszünk ezért hálátlanok, nem kérjük ingyen fáradozásaikat. Ránk fordított idejét, és energiáját komoly kedvezményekkel jutalmazzuk:

· amennyiben az Ön szerződéses partnerünk és ajánlásából sikeres üzlet köttetik:

  • A következő két havi előfizetési díjából -10% kedvezményt írunk jóvá

· Amennyiben Ön nem szerződéses partnerünk:

  • Az Ön által ajánlott, és sikeresen leszerződött fél kapja a két havi -10%-os kedvezményt indulásként cégünknél

Mit kell tennie?

Egyeztessen azzal a céggel, akit ajánlani kíván, hogy értesüljön későbbi megkeresésünkről, és tudja meg, hogy biztosan kíváncsi, érdeklődik szolgáltatásaink iránt!

A kitöltés nagyon egyszerű! Csak gépelje be barátja, ismerőse, üzleti partnere nevét és e-mail címét, telefonszámát. A névtelen üzenetek elkerülése végett csak név, email-cím és telefonszám megadása mellett küldhető ajánlás. Ha óhajtja, véleményét összefoglalhatja egy személyes üzenetben. Ennyi az egész. "ELKÜLDÖM!", és úton van az ajánlása! 

Az adatkezelési tájékoztatót, és szabályzatot az Impresszumban, tudod megtekinteni!