Mi így képzeljük a szállítmányozás jövőjét! Key to transport!

2020.10.27

Az év végére sem hagyhatunk titeket újdonság, és innováció nélkül! Ennek jegyében hoztuk létre a Transmaster Consultingot!

De mit is jelent ez a szállítmányozóknak, és a fuvarozóknak?

Évek óta hallgatom az ügyfelektől, hogy sok külső céget kell igénybe venniük, mindnek külön kapcsolattartója van, és egyedisége! Ráadásul nem tudják, hogy melyik szolgáltató megbízható és valóban olyan jó is, mint ahogy magáról állítja! Ennek most véget vetünk!

Első körben meglévő partneri kapcsolatainkból összeválogattuk azokat a szolgáltatókat, akikre szükségetek van. Meginvitáltuk őket egy szoros együttműködésbe, amibe csak validált partnerek kerülhetnek, akik szakágaik legjobbjai, és saját tapasztalatunk is van a sikeres együttműködésről.

Ez az együttműködés egy szállítmányozó vagy fuvarozó cég szinte minden területét lefedi, és a jövőben bővíteni fogjuk még további szolgáltatókkal!

Kikre is támaszkodhatsz jelenleg, ha a Transmaster Consultingot választod:

- LifeTime Provision: céges biztosítások

- CVS Mobil: nyomkövetés, telematika

- VDS Log Kft.: fuvarszervező szoftver, támogatás

- ADR Office: ADR, munka-, tűzvédelem tanácsadás, oktatás

- Masc Kft.: Könyvelés, adótanácsadás

- Tacho Center Kft.: a mi szolgáltatásainkat nem kell bemutatni, de a www.tachocenter.hu oldalon részletesen tudsz tájékozódni.

Tehát most ennyi területen tudunk jelen lenni a cégedben. Választ adni a kihívásaidra, és profi módon kezelni ügyeidet.

Ehhez nem kell ennyi kapcsolattartót fejben tartanod, van egy központi telefonszámunk, ahol kollégáink készségesen állnak rendelkezésedre, vagy ha éppen nem tudják a hívásod fogadni akkor rövid időn belül visszahívnak. Egyeztetik a problémádat, továbbítják a megfelelő szakterületnek, ahonnan rövid időn belül keresni fognak.

Központi ügyfélszolgálati telefonszámaink (8-16 óráig hívható munkanapokon):

+36304523881, +36305920730, +36302840036

Amennyiben érdekel, hogy miben tudunk neked segíteni, vagy csak érdeklődsz egyes vagy az összes szolgáltatás iránt, hívd kérlek a megadott telefonszámokat!

Tedd, amihez értesz; Szállíts! Mi pedig garantáljuk ehhez a nyugalmas hátteret! Key to transport!