Tájékoztatás kérést intéztünk a TSM bírságok, felháborító új elbírálási rendje miatt!

2020.03.20

Mint korábbi videónkban (ITT nézheted meg) közöltük, az ITM elbírálása megváltozott a TSM rendszer jogosulatlanul kiszabott bírságaival kapcsolatban.

Mint a videóban is közöljük, eddig azok a bizonyítási indítványaink, és fellebbezéseink mind sikerre vezettek, ahol hitelesített hídmérlegi méréssel bizonyítani tudtuk, hogy ellentmondás van a hídmérleg és a TSM rendszer mérése között.

Viszont az utóbbi időben, azt tapasztaltuk, hogy egy egyszerű, magyarázatnak nem nevezhető mondattal söprik le beadványainkat az asztalról, és nem adnak helyt a bírság törlésének. Az indoklás a következő: A benyújtott iratok, mellékletek, nem rendelkeznek elegendő bizonyító erővel, hogy a TSM rendszer mérését megdöntse.

Ha ezek nem, akkor mégis mi? Ennek okán, tájékoztatás kérést intéztünk az ITM-hez az új eljárási rendükkel kapcsolatban.

A levelet alább tekintheted meg:

Amint választ kapunk az ITM-től természetesen azt is közzétesszük!

Ezen kívül annyit kérnénk, hogy aki hasonló elutasító határozatot/végzést kapott az ITM-től, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy eredményesebben tudjuk esetleg megtenni a következő lépéseket! Elérhetőségeinket a kapcsolat menüpont alatt találod!