tc E-LEARNING

Éves sofőr oktatás, ami nem csak kötelező, de ajánlott is. Olyan időszakot élünk, hogy pillanatok alatt változik minden... A jelenlegi COVID-19 járvány miatt az éves sofőroktatás már online formában is elérhető. 

Az oktatás az online konferencia alkalmazásban történik. A te oldaladról kell vagy egy nagy monitor vagy pedig egy hangrendszerrel is ellátott projektor, valamint internet kapcsolat. A kérdéseket élőben kamera kapcsolaton keresztül tudjátok feltenni, valamint természetesen egy kimerítő prezentáció is hozzá tartozik az oktatáshoz, ahogy az iratanyagok is, az oktatás igazolására. Az oktatás 2-4 órát vesz igénybe.

"A 165/2014/EU rendelet 33. cikke. értelmében a munkáltatónak rendszeres képzést kell biztosítania, ellenőrizni azt, továbbá nyomon követni, hogy a menetíró készülékeket jól használják. Ez a cég felelőssége. Ugyanúgy, ahogy a munkaidő, vezetési-és pihenő idők ellenőrzése és rendben tartása is. Az ezekről nyilvántartott dokumentációt egy évig kell őrizni és bármikor a sofőr valamint az ellenőrző hatóségok rendelkezésére bocsátani.

Valamint....

75/2016. évi NFM rendelet 32. § (2) értelmében: Csak olyan vezesse a járműveket, aki megfelelően és jogszerűen alkalmas rá és oktatásban részesült."

És van az a súlyos közúti szabályszegés, ami magával vonzza a telephelyi ellenőrzést. Számos esetben az "otthoniak" akkor tudták meg mi történt, amikor a hatóság már az ajtóban toporgott, és a levegőben csak röpködnek a százezrek.

Sokan megtapasztalják, hogy nem elég, ha a sofőr részt vesz.... Mi olyan képzési dokumentációt biztosítunk, ami garantálja a cég feddhetetlenségét is.

A sofőrök számára pedig, napra kész információkkal készülünk, hétköznapi nyelven. Gyakorlati kérdéseket dolgozunk fel, amikkel sofőrök és cégek találkoznak.

Érthető, szakmailag kifogástalan, hatóságbiztos papír háttérrel!

Költse évvégi prémiumra, a bírságokra félre tett pénzt.

Az első dolgod, hogy az alábbi naptárban időpontot foglalsz, majd alatta kattints a regisztráció, és fizetés gombra:

forrás:

165/2014/EU rendelet 33. cikke.

75/2016 NFM rendelet 32. § (2)