Pénzt termelek szaktudásommal cégednek!

Állok rendelkezésedre!

Üdvözlöm!

Kis-Petik Ferenc a Tacho Center ügyvezetője vagyok. Kérem, engedje meg, hogy néhány szóban bemutatkozzak.

A Tacho Centert még 2011-ben alapítottam azzal a szándékkal, hogy a fuvarozó és személyszállító vállalkozások és sofőrjeik számára komplex tanácsadást, oktatást és technikai támogatást nyújtsak.

Az ehhez szükséges tapasztalatot többek között professzionális területen szereztem, mivel közel 11 évig a Magyar Rendőrség kötelékében ellenőri szakterületen dolgoztam, illetve ezzel párhuzamosan saját fuvarozó vállalkozást vezettem.

Ezen idő alatt, napi szinten folytattam le közúti ellenőrzéseket nehéz teherautóknál, buszoknál, ahol igen sok esetben derült fény különböző hiányosságokra. Már akkor észrevettem, hogy a problémák jelentős része nem annyira hanyagságból, hanem felkészületlenségből ered. Ugyanezt tapasztaltam a telephelyi ellenőrzések során is. Miután a bírságok gyakran a sofőröket sújtották, illetve vállalkozásokat hoztak lehetetlen helyzetbe, úgy döntöttem, hogy a felhalmozódott tudást a fuvarozók szolgálatába állítom.

Az elmúlt hat évben számtalan céget és sofőrt képviseltem sikeresen az ellenük indult eljárásokban. Gyakran elértem, hogy a jogtalan vagy szakszerűtlen eljárást megszüntessék, vagy mérsékeljék a kiszabott bírságokat.

Az évek folyamán arra törekedtem, hogy a Tacho Center olyan szakmai tudásbázissá váljon, amelyre nyugodtan támaszkodhatnak a közúti szállítmányozás területén dolgozó kollégák. Ennek szellemében kollégáimmal folyamatosan fejlesztettük tudásunkat és képzéseink mellett ma már nemcsak a hazai jogszabályi és ellenőri elvárási környezet területén mozgunk otthonosan, hanem jól ismerjük az EU ellenőrző hatóságainak kritériumrendszerét is

Tacho Center "Iránytű a fuvarozásban"! 

Ha minket választ partneréül, akkor a piacon egyedülálló módon garanciát nyújtunk szolgáltatásainkra.

Velünk nyugodt szívvel ülhet a volán mögé!


Legyél te az első, aki értesül a fontos változásokról!

Az ÁSZF és az adatkezelési tájékoztatót, és szabályzatot az Impresszumban, tudod megtekinteni! 

Hírlevél szolgáltatásról ITT tudsz leiratkozni!