És te mi másra költenéd a bírság összegét?

A fuvarozásban adódnak "helyzetek"....

Találkozott már olyan tanácsadóval, aki sofőrként ült kamionon, vállalkozóként fuvarozó céget vezetett, hatósági személyként pedig ellenőrzéseket végzett és bírságokat szabott ki?

"Joggal mondhatom, hogy az életem a fuvarozás... Édes apám munkája magával ragadott, így fuvarozó cégében nőttem fel. Először sofőrként, irányítóként és fuvarszervezőként, majd tanulmányaim végett a rendőrségnél dolgoztam, ahol ugyancsak megmaradt szenvedélyem, a fuvarozás. Ellenőrként naponta sofőrökkel és cégekkel találkoztam. Ennek a 12 évnek minden ellenőrzése megerősítette bennem, milyen nehéz megfelelni a szabályoknak. Így átálltam a másik oldalra, és fejlesztésre adtam a fejem, hogy időt, energiát és pénzt spóroljak a cégeknek."

Az oktatástól kezdve, szállítmányozási tanácsadás és képviselet, bérszámfejtés, külföldi minimálbéres bejelentések, kiértékelések, üzemanyagmegtakarítás, de akár a kompjegyek megvárlásában is számthatsz ránk. Mivel csak fuvarozó cégekre specializálódtunk, minden fejlesztésünk, törekvésünk és kapcsolatunk arra irányul, hogy hatóságálló és mégis költséghatékonyak legyenek szolgáltatásaink.

Tachocenter - iránytű a fuvarozásban!

Ismerj meg minket! 

(oldalt tudsz tovább kattintani)

Legyél te az első, aki értesül a fontos változásokról!

Az ÁSZF és az adatkezelési tájékoztatót, és szabályzatot az Impresszumban, tudod megtekinteni! 

Hírlevél szolgáltatásról ITT tudsz leiratkozni!